realestatebyclara.com

realestatebyclara.com

November 22, 2021, 11:51 pm

De rá 3 napra megjött! Viszont most nem jött meg és parázok! Mennyi az esélye annak h babát várok? Előre is köszi a segítséget! Szerkesztve: judy242 által, ekkor: 2011. 11:49 2011. augusztus 22. 02:26 szigetivera Regisztráció: 2011-04-03 Sziasztok, ezzel a módszerrel meg lehet hozni a menstruációt, ha késik pár napot: könnyen megtanulható, és teljesen veszélytelen. Én nem vagyok oktató, de megtanultam a tornát, és nagyon hatékony (többféle nőgyógyászati problémára is, nem csak akkor, ha elfelejtett az ember védekezni). Semmi pánik:-) Vera 2011. június 16. 21:43 Dotyu Regisztráció: 2010-07-10 Segítséget szeretnék kérni. A párommal május 28-án voltunk együtt megszakításos módszerrel. Hirtelen jött és felelőtlenek voltunk, de nem ment el bennem és elmondása szerint előváladéka sem volt. Tegnap kellett volna megjönnie. Teljesen a Holdciklushoz igazodik a ciklusom, de tegnap Holdfogyatkozás volt. Nem tudom ez mennyiben befolyásolja, de a saját édesanyámnak is késik a havija. Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

A parommal nem vedekeztunk de nem bennem ment el felek hogy valadek jutott...

1/12 anonim válasza: 71% Nem félni kell, védekezni, ez óv meg a terhességtől! Peteérés általában ciklus középidején szokott lenni, de ez egyénenként változó is lehet! Az előváladéktól is lehet valaki terhe, mert az abban lévő spermiumok napokig elélnek! Vegyél egy tesztet, ha már 4 napja késik, akkor már a délutáni vizelet is kimutatja, hogy babát vársz-e! 2010. szept. 30. 14:30 Hasznos számodra ez a válasz? 2/12 anonim válasza: Szia! Mikor voltatok így együtt? 2010. 14:34 Hasznos számodra ez a válasz? 3/12 anonim válasza: Nekem a ciklusom 10-12. napján szokott lenni, de volt olyan hónap, hogy csak a ciklus pján volt.. nálam változó. csinálnod kellene egy terhességi tesztet!! 2010. 14:36 Hasznos számodra ez a válasz? 4/12 A kérdező kommentje: az gusztus 29en ert vegett a menzim es 9en voltunk egyutt, most 26an megkellet volna jonnie a menzimnek es mar 4napja lehetek? 5/12 anonim válasza: 100% Elképzelhető, mert ha a mensid első napjához számolsz kb 12-14 napot akkor volt péd. lehet előbb vagy később mindenképpen kritikus napon voltatok együtt, tehát nem kizárt főleg akkor ha egyébként nem szokott neked késni.

Néha tapasztalok fejfájást és hát fájást (olvastam hogy ezek is terheségi tünetek). Még nem szeretnék babát, mert csak 21 éves vagyok. Véleményét szeretném kérni mennyi az esélye hogy teherbe estem? Előre is köszönöm a válaszát és türelmét. Üdvözlettel ibolya21 Nem értem levelét! Ha nem akar babát. miért nem szed tablettát? Mindenki azzal védekezik, az a biztos 2011. -ben! 2011. 12. 09:33 Olvasói értékelés: nincs még értékelés KEDVES! Azt szeretném kérdezni öntől hogy menstruácio előtt 5 nappal védekezés nélkul voltunk egyutt párommal, rá két napra maszatolni kezdtem de annak már 3 napja barnás váladékozás van. lehetek terhes attol hogy ilyen közel volt a menstruácio időpontja? válaszát köszönöm. Igen, lehet! Kellett volna alkalmi tablettát szednie! A jövő hét elején -ha nem jön meg rendesen a vérzése- menjen vizsgálatra. Ha megjön, írasson tablettát. 2011. 21:20 Olvasói értékelés: nincs még értékelés

Mit csinálhatnék? 2011. május 03. 16:23 Azt nem fogod "időre" tudni, hogy fiú-e vagy lány, de nem is ettől kellene függővé tenni. 2011. február 07. 11:34 jjjkkk Regisztráció: 2010-07-19 Hozzászólások: 4 attól még lehetsz terhes, hisz a teszt is pozitív. Lehet korai volt és azért nem látja az orvos. Van, hogy 5 hetes terhességet sem látnak még. Én a helyedben várnék egy hetet és ismét elmennék dokihoz. 2011. február 03. 23:52 bluemoon Regisztráció: 2010-12-18 Hozzászólások: 7 Köszönöm michael! Szia. Hát szerintem a doki csak megbizhatobb, mint egy párszáz forintos teszt 2011. január 22. 11:41 m_tundike Regisztráció: 2011-01-22 Hello! Van egy gondom:nem jott meg es csinaltam egy tesztet ami pozitiv orsan elmentem dokihoz aki azt mondta hogy meg nem biztos es hogy menjek vissza egy het visszamentem azt mondta hogy nem lat semmit tehat 98%a hogy nem vagyok viszont amikor kijottem a dokitol vettem meg egy tesztet ami szinten pozitiv lett de ugy hogy a terhes csik halvany! Most melyiknek hidjek?

Dr. Petróczi István Szülész-nőgyógyász Elérhetőségeim: Szülészeti-nőgyógyászati magánrendeléseim időpontjai: Budapest, VII. Hársfa utca 17: kedden és szerdán 15-19 óra között (rendelésre kérem, jelentkezzen be telefonon! ) Telefon: 06-20-470-20-80 (rendelés alatt kérem, ne hívjanak) E-mail: Honlap: Kérdezz-felelek Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet. Tisztelt Doktorúr! Barátommal a naptármódszerrel "védekeztünk" ciklusom 7. és 11 napján, mivel ilyenkor nem láttuk esélyét a babának, ezért bennem is ment el, ön mit gondol, biztonságos volt teherbeesés szempontjából ez az időszak? Ez nem védekezés 2016. -ban. Ön az egészségét és azt, hogy gyereke lehessen, kockáztatja. Miért a férfira bízza a védekezést? Csak Önnek lesz baja! Nem fél? Számtalan nő szed tablettát „feleslegesen” bő vérzés, PCOS, endometriózis, ciklusbeállítás, görcsök megelőzése, stb miatt. A tabletta sok esetben jobb a rosszul működő petefészeknél, s az által biztosított egyenletes hormonszint nagyon sok női panaszt megold.

lehetek terhes ha nem ment el bennem 2

A honlapomon a tabletta blog végén olvashatja, hogy apácáknak is javasolja a Vatikán, számos előnyös hatása miatt. Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található. 2013. 01. 27. 10:31 Olvasói értékelés: nincs még értékelés 18 éves lány vagyok és eléggé rémült. November 11-én lefeküdtem egy fiúval, azaz ez kicsit bonyolultabb. A fiú elment mielőtt még bármi aktus történt volna, mert pettingeltünk. Utána próbálta meg behelyezni, nem túl sok sikerrel. Az óvszer ekkor még nem volt rajta, (mivel nem tűnt fel, hogy nem tette fel), de szóltam neki hogy rakja fel, mert nem kockáztatok senki miatt. Utána körülbelül 5 percig csináltuk, több sikerrel, szóval normális behatolás akkor történt, amikor már védekeztünk. Október 22-én kezdődött a legutóbbi menstruációm (az előző szintén 22-én szeptemberben), ha jól számoltam akkor mi a 21. napon voltunk együtt. Ma van újra 22-e, de még nem jött meg. Közben beteg is lettem és ma (22-én) kezdtem el antibiotikumot szedni. Azt olvastam a stressztől (ami ért mostanában), antibiotikumtól, és egyebektől is késhet.

Sziasztok! Fontos kérdésem van. A rosszmájú kritikákat nemkérem, ha nem baj. Soha nem csináltunk még ilyet, ez most így sikerült. Nem volt még ilyen problémám. A párommal együtt voltunk, de még mielőtt elment volna kivettük és az elélvezés már nem bennem történt. Illetve utána lefürödtem és kimostam most kicsit aggódom, hogy terhes lehetek e az előváladéktól? Nagyon nem jönne jól a bébi. A menstruációm annyiban szabályos, hogy 35-38 napra jön meg( doki szerint ez normális),, most a 15 napnál vagyok. Szerintetek kell e esemény utáni tablettát gyorsan, még ma iratnom, vagy feleslegesen izgulok?

Kérdés: Tegnap délután lefeküdtünk a párommal. Nem védekeztünk és nem is szedek gyógyszert, viszont nem ment el bennem. Nagyon aggódom, hogy terhes leszek. Ha ez számít, az utolsó menstruációm első napja július 16-án volt és 5 napig szokott tartani. Tudtommal tegnap nem voltam a termékeny időszakban. Lehetek terhes? Esetleg tudna valamilyen tanácsot adni? Vegyek esemény utáni tablettát? Soha nem vettem be még ilyet, csak fogamzásgátló tablettát, azt a múlt hét vasárnap hagytam abba. Válaszát előre is köszönöm! Válasz: Sürgősen vegyen alkalmi tablettát! Minden megtörténhet, de remélhetőleg megússza. Miért nem szed rendes tablettát? Az alkalmi tablettában óriási mennyiségű hormon van, és ráadásul 70%-os hatásfokú. Miért kockáztatja a gyakran meddőséget okozó abortuszt? Nem fél, hogy nem lesz babája? Miért a barátra bízza a védekezést, neki semmi baja se lesz! Javaslom, mielőbb írasson rendes tablettát. Olvassa el honlapomon () a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.

Védekezzen Ön is korszerűen, nehogy utólag kelljen valamit nagyon megbánnia.. Olvassa el honlapomon () a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. Üdvözlettel: 2016. 10. 23. 21:55 Olvasói értékelés: nincs még értékelés Tisztelt Doktor úr! A barátommal 2 hete feküdtünk le egymással, azonban nem védekeztünk. Nem ment el bennem, és az utolsó menstruációm után 2 nappal volt. Van esélye, hogy mégis terhes legyek? Sajnos, minden lehet. Ha nem jön meg, utána kell nézni. Ha megjön írasson tablettát és kezdje el. Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon () a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. 2013. 02. 25. 20:18 Olvasói értékelés: nincs még értékelés Tisztelt Doktor Úr! 18 éves lány vagyok. November 11-én lefeküdtem egy fiúval, aki a petting során elment. Utána helyezte be még óvszer nélkül, majd szóltam neki és felrakta, az aktus hosszabb része így folytatódott.

lehetek terhes ha nem ment el bennem en
  1. Edag hungary autófejlesztő mérnöki kft
  2. Lehetek terhes ha nem ment el bennem o
  3. Lehetek terhes ha nem ment el bennem de
  4. Ao haru ride 5 rész
  5. Lehetek terhes ha nem ment el bennem se
  6. Lehetek terhes ha nem ment el bennem 3
  7. Dr fodor attila szájsebész városház utca 9
cézár-ház-hegedűs-gyula-utca